22 Aralık 2012 Cumartesi

edepsiz kız izle türkçe tublaj izle seyret HD

Herkes lise döneminden bir Edepsiz Kız bilir. Her okulda bir tane vardır ve Danielle de Norman Lisesi’nin Edepsiz Kızıdır. Yıl 1987 dir ve yer ise Norman, Oklahoma. Çiçekli kotlar ve tutuculuğun moda olduğu zamanlar... Danielle’nin sıradışı halleri özel eğitim görmesine neden olur, bu zoraki sürgünde utangaç, gay eğilimli ve hiçbir arkadaşı olmayan Clarke ile tanışır. Uyumsuz öğrencilerin alındığı uyumsuzlar sınıfında, birlikte bir ev ödevi yapma mecburiyetinde kalan yeni ikili, kendilerine ödev olarak verilen, anne babaları olmaları beklenen ve bir çocuğu temsil eden “Joan” adını verdikleri bir un paketinin isteksiz ve bir o kadar da tuhaf anne babası olurlar. Filmizlesek.org sunar ve iyi seyirler diler.

Tür: Dram-Romantik film izle, Komedi film izle
Yapım: 2010 - ABD
IMDB Puanı: 6.2
Yönetmen: Abe Sylvia
Oyuncular: Milla Jovovich, Juno Temple, Mary Steenburgen, Marcella Lentz-Pope
Etiketler: Edepsiz Kız Full Hd izle, Edepsiz Kız Full izle, Edepsiz Kız izle, Edepsiz Kız Online izle, Edepsiz Kız Türkçe Dublaj Hd izle, Edepsiz Kız Türkçe izle

7 Aralık 2012 Cuma

Terminatör 2 Mahşer Günü Türkçe Dublaj izle

1997 Ağustos'unda yaşanan ve 3 milyar civarında aşkın insanın ölümüne neden olan olayın üstünden uzun yıllar geçmiş ve 2029 yılına gelinmiştir. John Connor makinelere karşı insan direnişinin lideridir. Onu 2029 yılında yok etmeyi başaramayan makineler şimdi yok edemedikleri hasımlarını geçmişte yok etmeyi denemeye karar verirler ve John'un 10 yaşında olduğu döneme bir yok edici makine robot yollarlar. Buna karşılık john da o dönemde kendisini korumak için daha önce annesini öldürmek göreviyle geçmişe yollanan yok edici makine robotun daha üst bir modelini geçmişe yollar. İki yok edici makine arasında John Connor için büyük bir savaş başlar. Bu arada henüz yaşanmamış olan 1997 Ağustos'unda yaşanacak olan felaketin mimarı olan Skynet adlı sistem de yavaş yavaş faaliyetlerini artırmaya başlar. John ve onun koruyucu makinesi John'un annesini akıl hastanesinden kaçırıp Skynet'i durdurmak için işbirliği yaparken diğer yok edici makine de John'u ortadan kaldırmak için onların peşinden gidecektir. Filmizlesek.org sunar ve iyi izlemeler dileriz.
Tür: Bilim Kurgu Film izle, Gerilim-Korku film izle, Macera | Aksiyon Film izle
Yapım: 1991 - ABD, Fransa
IMDB Puanı: 8.6 Yönetmen: James Cameron
Oyuncular: Arnold Schwarzenegger, Robert Patrick, Linda Hamilton, Edward Furlong, Mark Christopher Lawrence.