20 Kasım 2012 Salı

bu gece benimsin türkçe dublaj full HD izle

Tür: Komedi film izle, Müzikal Film izle

Yapım: 2011 - ABD

IMDB Puanı: 5.3

Yönetmen: David Mackenzie

Oyuncular: Natalia Tena, Sophie Wu, Ruta Gedmintas, Luke Treadaway, Gavin Mitchell, Mathew Baynton, Kari Corbett, Al Green, Clare Kelly, Alastair Mackenzie

Etiketler: Bu Gece Benimsin HD izle, Bu Gece Benimsin izle, Bu Gece Benimsin Türkçe izle

Ünlü ve popüler olan rock müziğinin yıldızı olan ve bir o kadarda şımarıkdır, top model sevgilisi ile güzel bir yaşamı vardır. Rakibi olan Morello zengin bir bankacı sevgilisi ile yeni yeni popüler ve meşhur olma yolundadur. Bu iki rock müzik yıldızları için güzel bir festivalde kendilerini kanıtlama günü gelmiştir. Bir müzik festivalinde düşman olan iki ünlü rock yıldızı 24 saat boyunca birbirlerine kelepçeli olarak kaldıklarını farkederler. Üstelik bu festivalde sahne alıp konser vermeleri gerekiyorken. Ve bulundukları bu durumdan kurtulmaya çalışacaklarının hikayesi... filmizlesek.org iyi seyirler diler.

ilk aşk filmi full izle

Tür: Dram-Romantik film izle, Yerli Film izle  
Yapım: 2006 - Türkiye
IMDB Puanı: 6.9 Yönetmen: Nihat Durak
Oyuncular: Çetin Tekindor, Erol Günaydın, Dolunay Soysert, Şenay Gürler, Vahide Gördüm  
Etiketler: ilk aşk filmi full izle, İlk Aşk izle, İlk Aşk Türkçe full izle

Denize kıyısında olan bir Ege kasabasında 1990 yıllarının başlarında... Kasabanın önde gelenlerinden olan Arifoğulları ailesi eski ama ihtişamlı olan bu günlerinden çok uzaktadırlar. Tarlaların arazilerinin çoğu satılmış, çürümek üzere olan zeytinyağı fabrikasından başka bir şeyleri kalmamıştır. Ailenin büyüklerinden aile reisi olan Arif Arifoğlu(Erol Günaydın) 85 yaşına gelmiş, elini ayağını yıllar önce işten güçten çekmiş, aksi sinirli bir yaşlı adamdır. Oğlu Azmi'nin (Tarık Papuççuoğlu) tek derdi ise, eski karısı olan Nevin'in (Vahide Gördüm) gönlünü tekrar kazanıp ona kavuşmaktır. Oğulları olan Kemal (Halit Ergenç) ise kısa yoldan illegaldan para kazanma hayalleri peşindedir. Çapkın olan Kemal, karısı (Dolunay Soysert) ve metresi (Şenay Gürler) arasında gelgitler yaşamaktadır. Arifoğulları ailesinin en küçüğü Arif Ege (Raffaele Çedolini) ise çocukluktan ergenliğe geçiş sürecinde ilk aşk sancıları çekmektedir. Farklı kuşaklardan karakterlerimizin "ilk aşk"ları ve bu "ilk aşk" ların onları sürükledikleri yerler ve durumlar hikâyenin ana eksenini oluşturmaktadır. filmizlesek.org keyifli seyirler.